Jangan Buat 7 Kesilapan Ini Pada Bisnes E-Commerce Anda!

Hai! Hari ni, dah banyak platform yang memudahkan orang untuk mulakan bisnes e-Commerce dan buat kedai online e-Commerce sendiri dengan harga yang mampu milik dan dengan design kedai online mengikut citarasa sendiri. Semua orang yang nak mulakan bisnes ada impian, cita-cita dan semangat yang tinggi. Tapi untuk tengok bisnes berjaya, bukan sekadar semangat sahaje yang diperlukan. Anda perlu sertakan dengan usaha. Usaha mempromosikan produk anda,…

7 Sebab Kenapa Bisnes Anda Perlukan Laman Web

Hai! Zaman sekarang ni, laman web merupakan satu aset alam maya yang penting bagi sesebuah bisnes terutamanya usahawan yang buat bisnes secara online. Memang tak dinafikan ia adalah suatu tempat selamat untuk usahawan online simpan data melalui hosting dan juga mempunyai nama domain yang professional untuk ditunjukkan kepada pelanggan. Cuma usahawan online kat Malaysia kebanyakannya masih lagi hanya bergantung dengan Facebook dan Instagram semata-mata…

Why Your Business Needs a Website

Websites work. No matter what your business or profession, a website can generate business, promote goodwill among customers and prospects, and deliver strong marketing messages – whether your business is small, large or in-between, well-established or brand-new. People use the Web in greater and greater numbers, more and more every day. Even if you are…