MINISITE & LANDING PAGE

Minisite atau boleh juga dipanggil sebagai laman web mini yang ringkas, dan kebiasaannya digunakan sebagai web jualan. Tujuan utama minisite ini digunakan adalah untuk menjual sesuatu produk atau perkhidmatan secara fokus.

Selain daripada tujuan menjual, minisite juga digunakan untuk menyalurkan sesuatu maklumat dan mengumpul prospek dengan menawarkan khidmat melanggan maklumat, info atau tips niche tertentu melalui email.

TEMPAH SEKARANG
Services-MYGI-1-3
Services-MYGI-2-2

LAMAN WEB KORPORAT

Laman Web Korporat mempunyai keunikan rekabentuk mengikut sesuatu jenama. Setiap syarikat kini perlu memiliki laman web sendiri sebagai rujukan kepada orang ramai untuk mereka mengenali produk & servis anda.

Penghasilan laman web korporat lebih terperinci kepada penerangan tentang maklumat syarikat, bisnes yang dijalankan, organisasi, galeri, artikel & banyak lagi.

TEMPAH SEKARANG

SISTEM EKEDAI (ECOMMERCE)

Laman web perniagaan EKEDAI mampu menjadi kedai 24JAM anda. Walaupun kedai fizikal anda telah tutup, tetapi pelanggan anda masih boleh mengakses laman web anda sewaktu anda sedang tidur. Dengan sistem kedai online, barangan anda masih boleh dijual walaupun tengah malam.

Perniagaan yang mempunyai laman web mempunyai kredibiliti sebagai sebuah perniagaan yang dipercayai dan diyakini. Segala maklumat tentang perniagaan anda boleh diakses oleh bakal pelanggan anda pada setiap masa.

TEMPAH SEKARANG
Services-MYGI-3
Services-MYGI-4-2

SISTEM TEMPAHAN (ONLINE BOOKING)

Sistem Tempahan membolehkan pelanggan anda membuat tempahan secara online tanpa perlu menunggu. Ia biasa digunakan dalam tempahan hotel, kereta sewa, pelangcongan, restoran, butik dan kedai barangan terhad.

Dengan adanya tempahan online anda tidak perlu risau jika pelanggan anda ingin membuat tempahan kerana anda boleh memilih untuk mengenakan bayaran deposit dahulu atau penuh mengikut kesesuaian bisnes anda.

TEMPAH SEKARANG

ANTARA PROJEK TERBAIK KAMI

Misi utama kami adalah membantu pelanggan kami menyelesaikan malasah bisnes yang dihadapi, meningkatkan pasaran dan memastikan anda mencapai hasil yang lebih baik dan luar biasa!
Web-Banner-Mygi.my-Menu
MYGI merupakan sebuah Agensi Teknologi Malaysia yang PAKAR dalam rekabentuk & pembangunan Laman Web yang dikendalikan oleh MYGI GLOBAL.

CONTACT INFO

Mygi Global, Cheras, Kuala Lumpur

+6011-3782 0371

hello@mygi.my

Copyright © 2019 Mygi Global . All Trademarks Are The Property of Their Respective Owner.